Yleiset Käyttöehdot

YLEISET EHDOT JA TIEDOT:
Hyväksymällä nämä käyttäjäehdot hyväksyt samalla sen, että näyttönimesi näkyy kirjoittamasi viestin tai viestien, kommenttien, arvostelujen ja muiden sinun julkaisemiesi materiaalien yhteydessä sekä profiilisi yhteydessä. Tiedostat sen, että kaikki Luontotupa.Net sivustolle lisäämäsi materiaali on julkista tietoa!

Vaikka palvelun (Luontotupa.Net sekä sen alueet jonne annetulla tunnuksellasi on pääsy sallittu) ylläpito pyrkii poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista julkaisua. Tiedostatte siis, että julkaisut sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia julkaisuja) ja siksi sivuston ylläpito ei ole vastuussa käyttäjiensä kirjoituksista tai tiedostoista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä.
Suostut siihen, että ylläpitäjät ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen tai tiedoston milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki rekisteröityessäsi antamasi tieto tallennetaan tietokantaan.
Saatamme joutua jakamaan näitä tietoja jotta voimme tarjota palveluita joita olet meiltä tilannut tai pyytänyt. Ilmoitamme sinulle aina tällaisista tilanteista. Luontotupa.Net sivuston ylläpitäjä ei ole vastuussa mikäli tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.


1.Palvelun käyttöoikeus ja rekisteröinti
Kirjautuneille käyttäjille suunnattujen toimintojen hyödyntäminen edellyttää rekisteröitymistä sekä käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjä vastaa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa huolellisesta säilyttämisestä ja kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuneista toimista.


2. Sopimuksen voimassaolo
Sopimus tulee voimaan, kun käyttäjä on luonut tunnuksen painamalla rekisteröintisivun lähetä-painiketta.

3. Palvelun käyttöehdot

3.1 Käyttäjien oikeudet ja vastuut
• Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä palvelua lain tai hyvän tavan vastaiseen toimintaan. Kaikki sellainen, mikä on laitonta muutoinkin, on laitonta myös verkkojulkaisuissa.
• Kukin Luontotupa.Net palvelukokonaisuuden sivuilla aineistoa (teksti, kuvat, ääni, muu aineisto) julkaiseva vastaa julkaisemistaan mielipiteistä ja välittämistään tiedoista ja aineistoista henkilökohtaisesti.
• Aineistoja, joihin kirjoittajalla ei ole käyttöoikeutta tai julkaisulupaa, ei saa välittää eikä julkaista Luontotupa.Netissä jonne annetulla tunnuksella pääsee.

3.3 Luontotupa.Netin vastuu ja oikeudet
• Palvelun käyttöehtojen vastaisesti käyttäytyvän kirjoittajan oikeudet poistetaan tai voidaan poistaa ilman eri ilmoitusta käyttäjälle.
• Julkaisu, joka ei ole Luontotupa.Netin tarkoituksen ja tässä julkaistujen käyttöehtojen mukaista tai loukkaa lakeja tai muita säädöksiä, poistetaan tai voidaan poistaa ilman eri ilmoitusta käyttäjälle.
• Palvelun käyttäjät voivat välittää huomioitaan sivuston sisällön toiminnasta Luontotupa.Netin ylläpidolle, jolla on oikeus poistaa asiattomat kirjoitukset Luontotupa.Netin sivuilta sekä sen hallitsemista alueista jonne käyttäjällä on tunnuksellaan kirjautumis- sekä käyttöoikeusmahdollisuus.
• Luontotupa.Net ei vastaa teknisten vikojen, tietojärjestelmä- tai tietoliikennehäiriöiden, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista tai muusta vastaavasta häiriöstä tai virheistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvista tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta.
• Luontotupa.Net ei vastaa sivuilla esitettyjen tai sen kautta saatavien tietojen tai muun aineiston oikeellisuudesta tai virheettömyydestä eikä vahingoista, joita käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle saattaa aiheutua sen johdosta, että käyttäjä toimii saamansa virheellisen tiedon mukaan.
• Luontotupa.Net ei vastaa kolmansien osapuolten palvelun kautta tarjoamien tuotteiden virheettömyydestä.
• Luontotupa.Net ei vastaa palvelun yhteydessä olevien tai sen kautta saavutettavien muiden palveluiden sisällöstä, immateriaalioikeuksista tai muista ominaisuuksista.
• Tämän sivuston ylläpidolla on oikeus esitellä tällä sivustolla olevien, käyttäjien lisäämien materiaalien kuten valokuvien, kopioita sosiaalisessa mediassa ja muualla internetissä.

4. Rekisteritietojen käyttö
Luontotupa.Net säilyttää käyttäjää koskevia rekisteröintitietoja tai niiden osia omissa rekistereissään. Tietoja voidaan käyttää käyttäjille suunnattuun, Palvelua koskevaan tiedotukseen, markkinointiin ja Palvelun käyttöä koskeviin tutkimuksiin. Käyttäjiä koskevia rekisteröintitietoja ei luovuteta Palvelun ulkopuolisiin tarkoituksiin.


Vaikka pyrimme ilmoittamaan merkittävistä muutoksista Luontotupa.Netin palveluehtoihin, käyttäjän tulee tarkistaa uusin versio aika ajoin. Luontotupa.Net voi oman harkintansa mukaisesti milloin tahansa muuttaa tai tarkistaa näitä ehtoja ja sääntöjä, ja käyttäjä sitoutuu noudattamaan kyseisiä muutoksia tai tarkistuksia automaattisesti.

Nämä käyttöehdot on luotu 02.02.2015. Päivitetty 16.8.2017