Luontotuvan Blogi

Tervetuloa, olemme avoinna!

Olemme aloittamassa! 
Pitkään kestänyt ensimmäinen kehitysvaiheemme on nyt loppusuoralla. On aika raottaa Tuvan ovea ja kertoa, että olemme aloittamassa palvelumme ensivaiheen lanseerauksen. Voidaan joko puhua avoimesta beta-vaiheesta tai vain maltillisesta liikkeellelähdöstä. Tämä avaa tilaisuuden luontoalan palveluntarjoajille, sillä etsimme mukaan yhteensä huimaa 30 luontoalan yrittäjää. He saavat tietonsa palveluumme ilman veloitusta, tämän vuoden loppuun asti. 
Luontotuvasta on tulossa koko maan kattava hakuportaali, josta voi hakea ja löytää helposti itseään kiinnostavat luontopalvelun toimittajat ja valita vaihtoehdoista mieleisensä sijainnin ja palvelun suhteen.

Loistava mahdollisuus.
Nämä 30 yrittäjää saavat arvokasta mainostilaa yritykselle ja tuotteilleen. He saavat automaattisesti lisänäkyvyyttä eri kanavilla kuten Facebook ja Twitter. Tämä avaa heille mahdollisuuden löytää uusia kumppaneita omaan yritysverkostoonsa. Tätä mahdollisuutta ei kannata jäädä miettimään, sillä 15 ensimmäistä yritystä saavat Premium-palvelunkuvauksen. Seuraavat 15 tilaisuuteen tarttunutta yrittäjää saavat käyttöönsä Peruspaketin.  Nopea reagointi on siis valttia!

Ota heti yhteyttä, sillä uskallamme väittää että se kannattaa!